Din sparringspartner i en endret mediehverdag

Maxus er et fullservice mediebyrå. Vi tilbyr rådgivning, medieplanlegging og -kjøp, innsikt og bred digital kompetanse, med fokus på teknologi, effekt og data (TED).

VI JOBBER SAMMEN

Vi er ikke en leverandør, vi er en samarbeidspartner – med lidenskap og engasjement, og som tør å utfordre deg. Sammen gjør vi de mange små justeringene som kreves for å tilpasse seg et endret mediebilde og en endret forbrukeratferd.

NYSGJERRIG OG NYTENKENDE

Hos Maxus lærer vi av alt vi gjør. For å forbedre og justere oss i takt med endringene, omfavner vi teknologi og innovasjon. Vi søker løsningene som gir deg merverdi, i form av effektive kommunikasjonsløsninger og økt fortjeneste.

FORBRUKEREN BESTEMMER

Din kunde definerer din suksess. Hvorfor gjør forbrukerne som de gjør, og hvilke konsekvenser får dette for deg? Maxus hjelper deg å forstå hva en endret adferd innebærer for din kommunikasjon – nå og i fremtiden. Alt starter med hvorfor.

DU MÅ ENDRE DEG

Alt endrer seg. Å fortsette som før er ikke et alternativ. Maxus veileder deg gjennom endringene, i takt med tiden. Ingen revolusjon, men små skritt i hverdagen. Enkle, kreative og effektive løsninger som gir synlige resultater.

Maxus, Leading Change.

Hold deg oppdatert - Meld deg på vårt nyhetsbrev


Kontakt oss Arrow icon

Et globalt nettverk med lokale eksperter

Maxus ble grunnlagt i 2008 og er det raskest voksende medienettverket i verden. Globalt er vi til stede jevnt fordelt mellom regionene Amerikas, EMEA og APAC, med over 3 000 ansatte ved 70 kontorer, i 55 land. Vi er digitale innovatører med egen kreativ teknologienhet, Metalworks by Maxus.

Maxus er en stolt del av verdens største medieinvesteringsgruppe, GroupM, i verdens største kommunikasjonskonsern, WPP. Vår unike tilgang til ressurser innen kommunikasjon og teknologi, er din kundefordel.

I Maxus Norway er vi en gjeng fantastiske lagspillere som brenner for utvikling, kompetansedeling og for dine resultater. For våre Nordiske kunder samarbeider vi tett med Nordiske kollegaer for å tilby deg den beste skreddersømmen.

Våre kunder - lokalt og globalt

Maxus defineres av sine kunder, og det er et privilegium for oss å jobbe med fantastiske merkevarer. Smarte strategier avler gode løsninger. Sterke resultater sørger for at vi er det raskest voksende medienettverket i verden.

Maxus Norway er veldig stolte av våre kunder, som Citycon, L’Oréal, DFDS, Glava, Hansa Borg Bryggerier, Skruvat, Kärcher, Air France, LOS Energi, Juvelér Langaard, Accountor, Mutti Pomodoro, Helly Hansen, Grønt Punkt, FOREX m.fl.


Se vårt arbeid Arrow icon